Op zondag 21 juni is Museum Nagele beperkt geopend i.v.m. het concert van het Domstad Blazers Ensemble.

Dag van de Architectuur 2015: wandel of fiets de nieuwe erfgoedroute in Nagele

Tijdens de Dag van de Architectuur kunt u in Nagele mooie architectuurroutes lopen of fietsen. De nieuwe erfgoedroute is samengesteld door Museum Nagele, de gemeente Noordoostpolder en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. U leest in het mooie boekje alles over het unieke dorp Nagele en over het werk van belangrijke architecten in Nagele, zoals Gerrit Rietveld, Aldo van Eyck, Mien Ruys, Van den Broek en Bakema.

Op 18 juni wordt het eerste exemplaar officieel overhandigd. Museum Nagele vormt het decor voor deze presentatie. Na de presentatie is het boekje in Museum Nagele te koop.

Klik hier voor meer informatie over het boekje: Nagele. Een cultuurhistorische wandeling.