Omdat de 2 vorige workshops een groot succes waren, wordt in Museum Nagele opnieuw een basisworkshop emailleren gegeven, nu op zaterdagmiddag 28 november van 13.30 uur tot 16.30 uur. Deze workshop is bijna volgeboekt.

Bij voldoende belangstelling is er een allerlaatste kans op vrijdagmiddag 27 november om deel te nemen aan de unieke workshop.

Kosten: deelname € 20 en entree € 5; koffie/thee gratis. Gratis entree voor vrijwilligers, Vrienden/sponsors.

U kunt zich voor deze beide workshops opgeven via info@museumnagele.nl Beide middagen bent u natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken bij deze bijzondere workshops.

De deelnemers maken na een korte rondleiding en uitleg langs de expositie van emaillekunst 'Glas op Metaal' onder leiding van Tini Muller zelf een sieraad van emaille. Tini Muller woont en werkt in Dronten en is voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Emailleurs.

Mocht u wel belangstelling hebben, maar liever op een ander moment een workshop of cursus emailleren volgen, dan kunt u zich ook rechtstreeks opgeven bij Tini Muller, via tini.muller@solcon.nl, mob. 06 1823 7911.