Meet & Greet

Op zondag 19 juli en zondag 16 augustus zijn er weer Meet & Greet bijeenkomsten in Museum Nagele met exposanten van QS2. Vanwege de grote belangstelling voor de eerste bijeenkomst op 28 juni organiseren QS2 en Museum Nagele samen een extra bijeenkomst op 16 augustus.

De exposanten van de tijdelijke tentoonstelling ‘In Motion’ ontvangen dan belangstellenden en gaan met hen in gesprek over de QS2 Textielgroep, over hun huidige expositie in Museum Nagele en over de verschillende technieken, die ze gebruiken. De aanwezige kunstenaars gaan graag in op vragen van het publiek.

Op 28 juni waren aanwezig Hilly Binksma, Martha de Vos en Grietje van Wijk.

Op 19 juli zijn aanwezig Marijke Ouwehand, Marijke Maijer, Ria Demarteau, Jansje Dane, Inge Bosman en Liesbeth Klein.

Op 16 augustus zijn aanwezig Liesbeth Klein, Hilly Binksma en Grietje van Wijk.

Workshop Vilt

Op 19 juli en 16 augustus kunt u ook deelnemen aan een workshop vilt. Onder leiding van Ria Demarteau worden zachte steentjes gemaakt. De kosten van deze workshop bedragen € 2,50. U hoeft zich niet van te voren op te geven.

De Meet & Greet bijeenkomsten zijn van 13.30 tot 16.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. Er wordt entree gevraagd.