Op zondag 21 juni is Museum Nagele beperkt geopend i.v.m. het concert van het Domstad Blazers Ensemble.
Het Domstad Blazers Ensemble verzorgt in Museum Nagele een klassiek concert op zondag 21 juni 2015.
Een publiek evenement in Nagele op 27 juni. U bent van harte welkom.
Na vele jaren was het hoog tijd voor nieuw promotiemateriaal voor Museum Nagele. Het oude materiaal was aan vervanging toe, zowel qua inhoud als uiterlijk.
Op 17 april heeft de 10-jarige Daphne Geschiere in Nagele haar eigen gedicht onthuld. Haar gedicht ‘Gastvrijheid’ was het winnende gedicht van de gedichtenwedstrijd op de beide basisscholen in Nagele, De Klimop en de Titus Brandsmaschool.
Op 17 april om 12.45 uur wordt in Museum Nagele bekendgemaakt welke scholier uit Nagele het nieuwe, winnende gedicht voor de gedichtenroute in het dorp heeft geschreven.