Schilderen met de elementen! De polderklei als inspiratiebron voor het thema 'Sporen'.
De vrijwilligers van Museum Nagele, William Vercraeye uit Emmeloord en boswachter Harco Bergman van het Kuinderbos zijn door het Prins Bernhard Cultuurfonds genomineerd voor de Lelyprijs 2018.
#
De ruim 70 vrijwilligers van Museum Nagele hebben de Lelyprijs 2018 van het Prins Bernhard Cultuurfonds afdeling Flevoland gewonnen. De vrijwilligers ontvingen de prijs op 8 maart uit handen van Leen Verbeek, de Commissaris van de Koning en tevens voorzitter van de Flevolandse afdeling van het Cultuurfonds.
In verband met mogelijke andere drukte rondom 5 december is de opening van deze nieuwe wisselexpositie een week later dan u gewend bent, nl. op 10 december. De expositie is al te bezichtigen vanaf 30 november.
#
Ook deze keer was 'Nagele te Kijk' een groot succes, net als in 2014! Volgens een van de exposanten: 'Onder de platte daken van Nagele zit zoveel creativiteit, maar dat blijft vaak onzichtbaar. Kijk maar om je heen, dan zie je het talent.'
#
In verband met deze speciale 2-daagse is er van 23 t/m 26 november geen andere wisselexpositie in Museum Nagele. In 2017 organiseert Museum Nagele net als in 2014 'Nagele te Kijk'. Alle Nagelezen en vrijwilligers van Museum Nagele krijgen dan 2 dagen de gelegenheid hun hobby`s te laten zien in Museum Nagele.
#
Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 is in Museum Nagele 2 dagen de expositie 'Nagele te Kijk' te bewonderen. Bewoners van Nagele en vrijwilligers van Museum Nagele kunnen hun bijzondere verzameling of hobby laten zien aan anderen. In verband met deze speciale 2-daagse is er van 23 t/m 26 november geen andere wisselexpositie in Museum Nagele.