Groepen: gidsen en arrangementen

 

Ontdek de bijzondere ontstaansgeschiedenis van Nagele en Noordoostpolder en bezoek onze wisselexposities (architectuur, beeldende kunst). We openen graag onze deuren voor uw gezelschap.

Scholen zijn natuurlijk ook van harte welkom om kennis te maken met het ontstaan van het dorp, onze architectuur en de achtergronden van ons dorp.

Samen gaan we op zoek naar de mooiste invulling voor uw dag, zodat we met elkaar het bezoek tot een succes kunnen maken. Via een persoonlijk besprek of via de mail overleggen we wat uw interesses, voorkennis en wensen zijn.

Wellicht kunt u uw bezoek combineren met een bezoek aan
Huis Polman. U ontdekt hoe de eerste bewoners van Nagele woonden volgens het concept van de architecten. Hiervoor zijn combi-tickets beschikbaar.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Neem contact op via de mail: boekingen@museumnagele.nl
Vergeet niet uw contactgegevens zoals uw telefoonnummer achter te laten, we zullen uw gegevens vanzelfsprekend vertrouwelijk behandelen.

Gidsen (Frysk-allinne lytse groepen, Engels of Duits)

Groepsgrootte max. 15 personen per gids; bij voorkeur onder openingstijden. Ook kleine groepen zijn van harte welkom voor een rondleiding met een gids.

 • Rondleiding door het dorp
  Loop samen met een gids door ons dorp, kom meer te weten over de architectuur, de ontwerpgeschiedenis en de gedachte achter het ontwerp van het dorp. Een boeiende wandeling van ongeveer een uur. Klik hier voor een indruk.
   
 • Rondleiding door Museum Nagele
  Laat u door onze gids rondleiden door het museum. De gids neemt u mee en vertelt u alle ins en outs van het dorp en haar geschiedenis, maar laat u ook onze exposities zien en vertelt u hierover.

Arrangementen

In overleg. Bij voorkeur groepsgrootte vanaf 15 personen

 • We kunnen uw gezelschap ontvangen met koffie/thee en oranjekoek/gebak en/of een eenvoudige lunch. Onze gids kan u meenemen door het museum of u maakt samen met onze gids een rondwandeling door het dorp. Onderweg krijgt u allerlei wetenswaardigheden over Nagele te horen, van de totstandkoming van het dorp tot de architectuur.
  Klik hier voor een indruk.
  Stel al uw vragen gerust, onze gids zal het u graag vertellen.
   
 • In onze unieke locatie kunnen wij bijvoorbeeld ook uw vergadering inclusief koffie/thee en dergelijke ontvangen. Onze locatie heeft 3 verschillende ruimten en grenst aan een (openbaar) buitenterrein.

We verzoeken u uw aanvraag voor uw bezoek minimaal 14 dagen van tevoren in te dienen, zo kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Klik hier voor het overzicht van de prijzen.