Nabij

Alle 11 kunstenaars van de QS2 groep hebben zich laten inspireren door het werkthema ‘intimiteit’; ieder met een eigen ‘handschrift’. Enkele kunstenaars hebben zich meer laten leiden door het bouwen en spelen, met als voorbeeld architect Aldo van Eyck die veel voor Nagele heeft betekend. De werken zijn veelal gemaakt met textiele materialen in verschillende technieken, maar ook ander materiaal wordt toegepast.
Als groepswerk is een 'Beeldboek' te bewonderen. Het boek heeft als onderwerp 'Liefde voor.....'

Aan deze expositie werken mee Inge Bosman, Anneke Ek, Liesbeth Klein, Marijke Ouwehand, Petra Gerner, Mieke Plug, Martha de Vos-Hunneman, Liesbeth Ouwerkerk, Mieke van Breda, Grietje van Wijk en Hilly Binksma.

De kunst van bouwen

Wim Zwijsen bouwt zijn werk zorgvuldig op. Met acrylverf en pen en inkt tekent hij zijn follies. Dit zijn rare fantasiebouwsels. Ook maakt hij gebruik van afbeeldingen van gebouwen. Ze zijn een ode aan de architect. Wim gaat verder met een collagetechniek. Met Meccano (Eitech) onderdelen, printplaat en tekeningen op MDF componeert hij een nieuwe wereld. De kunst van bouwen. Wim Zwijsen toont schilderijen, constructieschilderijen, tekeningen en follies van 20 tot 180 cm hoog.