#
Wandel met reisjournalist Sander Groen door het modernistische polderdorp Nagele.
#
De ruim 70 vrijwilligers van Museum Nagele hebben de Lelyprijs 2018 van het Prins Bernhard Cultuurfonds afdeling Flevoland gewonnen. De vrijwilligers ontvingen de prijs op 8 maart uit handen van Leen Verbeek, de Commissaris van de Koning en tevens voorzitter van de Flevolandse afdeling van het Cultuurfonds.
De vrijwilligers van Museum Nagele, William Vercraeye uit Emmeloord en boswachter Harco Bergman van het Kuinderbos zijn door het Prins Bernhard Cultuurfonds genomineerd voor de Lelyprijs 2018.
Op 13 oktober om 16 uur werd op de begraafplaats in Nagele een klokkenstoel in gebruik genomen en tevens officieel overgedragen aan Vereniging Dorpsbelang Nagele.
Op 13 oktober 2017 is op de begraafplaats in Nagele een klokkenstoel in gebruik genomen en tevens officieel overgedragen aan Vereniging Dorpsbelang Nagele. Klik hier voor een video met geluid van de klok.