Tijdens de expositie 'Wat speelt er?' worden er diverse workshops en demonstraties gegeven.
Tijdens de expositie 'Wat speelt er?' worden diverse workshops en demonstraties gegeven.
Op dinsdag 14 juni van 14 tot 16 uur geeft Mathilde Jongbloed aan de vrijwilligers van Museum Nagele informatie over de huidige expositie 'Wat speelt er?'.
Op 6 maart verrichtte Jorrit van Bavel, kunstverzamelaar en bestuurslid van de Ahold Art Foundation, de opening van de tijdelijke expositie '1 + 1 = 0'. De heer Van Bavel is ook bereid gevonden om een lezing te geven op 17 april. De titel van deze lezing is: 'De geschiedenis van de Nul-kunst'.