Op dinsdagmiddag 8 maart geeft Henk van Beek, exposant op de wisselexpositie '1 + 1 = 0' informatie over zijn werk aan de vrijwilligers van Museum Nagele. Kunstenaar Van Beek vertelt over zijn huidige expositie en over de relatie met de Nul-kunst of de Zero-kunst uit de jaren 60. De afgelopen jaren is deze Nul-beweging herontdekt en is er nationaal en internationaal zeer veel belangstelling voor.
Zondagmiddag 28 februari is de laatste dag van de expositie 'VIER' in Museum Nagele. Van 14 tot 16 uur is er een feestelijke afsluiting van deze expositie: de finissage. Kunstwerken worden met grote korting te koop aangeboden.
Diplodocus Deks is een vlijmscherpe komedie over de bouw van een dinopretpark, in een ingeslapen gemeenschap waar dinosaurusbotten zijn gevonden, maar de bewoners liefst alles willen houden zoals het is.
Op 6 december vond de opening plaats van de nieuwe expositie VIER door prof. dr. Herman Pleij. Er waren ruim 150 genodigden aanwezig.
Op 6 december om 15.00 uur vindt voor genodigden de opening plaats van de nieuwe expositie 'VIER'. 'VIER' bestaat uit de kunstenaars Frea Lenger, George Geutjes, Gerard van Kerkhof en Maarten Manson. Zij tonen op deze expositie grafiek en ruimtelijk en geschilderd werk.
Op zondag 19 juli en zondag 16 augustus zijn er weer Meet & Greet bijeenkomsten in Museum Nagele met exposanten van QS2. Vanwege de grote belangstelling voor de eerste bijeenkomst op 28 juni organiseren QS2 en Museum Nagele samen een extra bijeenkomst op 16 augustus.